~~~
Z hedvábí
**********
Když den končí
tak oblékne si za chvilku
pěknou noční košilku
tu z černého hedvábí
pošitou stříbrnými perlami
které jako hvězdy září
nad krajinou,nad námi.
A kdyby byl
snad Měsíc v rozpacích
tak schoval by se hned v oblacích
na milence pak vůbec vidět není
a tak jsou v něžném
milování
ničím a nikým nejsou vyrušení.
Měsíc ten se nekouká
jen v oblacích se pohoupá
až usnul a spal dál
kde se vzal tu se vzal
den noční košilku
sundal.
A na milence v objetí
už ranní slunce
posvítí.
,,,,,,,,
sama báseń je z hedvábí ,hezké :-)
04.08.2012 11:41:04 | xoxoxo