Vlkům
se už nestíhám podobat.
A z větru stvořená jsem snad.
Dravcům,
jejich křiku nad lesy.
Plejádám, co padají...
Tak ,kde že jsi...
Říká mi duše má...
Ta ,co byla ještě v loni Já..
Dnes se toulám, mezi
domy, zákoutími měst...
Šedivostí,
malými zahradami,
nekonečnými pavlačemi,
plné umělých květin...
Křiku z paneláku,
světem,který nevoní a
lidem, co ruku nepodají...
Tak kde jsi,křičím sama v sobě...
podobna jedné pavlači ...
začátek se mi líbí, pak mi to trochu drhne a pak zas dobrý :) ale nijak si to neospravedlním... :)
04.08.2012 08:12:19 | Zamilovaná do nezamilované doby
Vlk je působivá šelma, však zdravě sebevědomé ženě se nemůže ani přiblížit. Líbí se mi, když vynechám první dva řádky.
04.08.2012 07:47:57 | Lilien