PRO SÍLU
Žít
či snad zemřít
pro nestabilitu vesmíru
žít
či snad zemřít
pro lásku
pro víru
když v rouši beránčím
vystrkuješ růžky
jako tesáky nezdaru
co ukusují
veškerou snahu
a sny
i když si pobrečím
a přes všechny tyhle zkoušky
a hrsti plné nicotných milodarů
co prosakují
jako slzy po ránu
a ty
žít
či snad zemřít
pro smutné srdce v gejzíru
žít
či snad zemřít
pro poslední otázku
pro sílu.
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, střelkyně1, Psavec, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (1)
Komentujících (1)