Noční obloha
NOČNÍ OBLOHA
Přála bych si splynout s noční oblohou,
doplout k místům kde lidé běžné nemohou.
Stát se jednou z hvězd,
neprožívat emoce, bolest – stres.
I jediný člověk může vám dát nebe,
ale pak z života odejde – není tu pro tebe.
Pravé nebe je tu stále – každou noc tě obklopí,
i v nejhorších chvílich, kdy prožíváš úzkost samoty.
Zářit si na obloze – pozorovat z výšky svět,
vidět vše z jiného úhlu – každý květ.
Avšak i hvězda jednou vyhasne – počítám s tím,
vždyť z člověka se také často stává smutná schránka - živý stín.
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)