DO NEBE
Až děsivý zdá se
nádherný východ
tvého vědomí
jako když vyjmou kus nebe
z tebe
i ta ženskost v kráse
má svůj důvod
a málo kdo si uvědomí
že ten kus z tebe
je to nádherné blankytné nebe
víš
málo je těchto chvil
pro které bych
umřel i žil
jako pro ten okamžik
kdy nebe
je ta nejdokonalejší část tebe
tak prosím
vezmi mě
do tebe
na zpět
do nebe.
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, střelkyně1, zamotán v nedospělosti
Komentáře (1)
Komentujících (1)