Dojezd
Anotace: jen taková pocitovka...
Připadám si jak
zmoklý vrabec na klaviatuře,
když kavárna zhasne
a zvukem šířím zmatek
v popelníku špačků.
Rozmarné léto v žebrech radiátoru
prší z ventilu,
povodeň v půlitru,
zpěněná.
Chytám se párátka,
koberec neslyším poprvé.
A nad stolem vyšel měsíc
do šedesáti wattů.
Kohoutek zaškrcen,
zvolna kapu
a podlaha nasává,
podivná nálada.
Splývám...
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: Loira, Romana Šamanka Ladyloba, Písnička..., Kropydlína Škopounová, Zamilovaná do nezamilované doby, milk-fed gimp
Komentáře (4)
Komentujících (4)