zaujala
já se už v rodném městě opravdu cítím jako cizinec
07.08.2012 17:14:11 | Romana Šamanka Ladyloba
ano, já taky. O to víc v něm vnímám věci...některé krásy které běžně opomíjíme ale zárověn i ty škaredý věci/lidi, který normálně vytěsnujeme. Moje doma je pro mě ted tam kde mám manželku a dceru , tedy Praha. Ale ty kořeny ve mě stále jsou, stále poznám specifický odér mýho kraje, jen co vystoupím z vlaku, stále jsou některé scenérii plné vzpomínek pro mě tou nejkrásnější částí světa:)
Díky za koment!
08.08.2012 09:28:15 | had