Už aby to bolo!
Koho trápi Homérova slepota?
Okrem mňa nikoho?
Na géniov sa dnes zabúda...
Chcem povedať Ti mnoho.
Čo ak ma nepochopíš?
Jedného dňa sa vedľa mňa zobudíš
a budem mať v brušku Tvojho syna.
Vtedy každé ráno tuho objím ma.
... aj napriek Homérovej slepote,
aj napriek všetkým vojnám vo svete...
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, Písnička...
Komentáře (1)
Komentujících (1)