Kto
Kto mi to uverí, že som ich videl
najprv dve nakríž, ix
tretie
väčšie raz toľko, to telo bez krídel
nemalo krucifix
smetie
nebeské vyvrátilo mi zrak nahor
letelo cik-cakom
kamsi
včera o pol druhej, nikdy od prahôr
prízrak sa s prízrakom
asi
nestretol bližšie, som mával na pozdrav
odpoveď príde raz
dúfam
do konca života, z výšok mi odzdrav
kto si nad.. na obraz
ufám
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, ZILA78, slnečnica, Písnička...
Komentáře (1)
Komentujících (1)