Anotace: Zase hra s ohněm, nepálí, hřeje. Pentagram prolomen, hlavu na koleje dám. Možná i bez...
Tvoje fantazie mě baví... Přemýšlím nad Tvou poetikou i čímsi mezi řádky, a i když něco působí až mrazivě, líbí se mi to ! Přeji Ti jen šťastná rána... :-)
08.08.2012 22:23:58 | Loira