VLÁDA
Smát se, až hýkat bolestí.
Jak k tomu došlo? Jak je to možné?
Snad nikdo vůbec nic nezjistí,
i když je to přání zbožné.
Ve vládě neschopní jsou,
hlouposti s poslanci ruku v ruce jdou-
nadělají potíže, kam se jenom hnou.
Snad v cizině nic neví, jsou to přeci jen lidé.
Co by jen řekli naši slavní předci?
„Hlavně ať tu po nich nic nezbyde..."
Komentáře (2)
Komentujících (2)