Vítej na literu! Pěkná báseň. Líbí se mi ta forma. Přestože je na některých řádcích jen jediné slovo, dílko neni obsahově chudé. Alespoň ne z mého pohledu. Celkem zajímavé zamyšlení. Jen mi tam trochu nesedí slovo neklid. Dávám 80% protože mi tam chybí nějaký víc osobn přístup. Což rozhodně není chyba, to já jen hodnotím čistě subjektivně.
11.01.2007 18:43:00 | Košťák David