Odraz ode dna
Anotace: Tak už to v životě chodí ...
Prošla jsem dno křížem krážem,
proletěla se na mracích nebe.
S bolestí ve tváři opouštěla den,
se solí zaplavenýma očima, vítala ráno.
Mívala jsem vše,
ale nezůstalo mi nic.
Prošla jsem dno křížem krážem,
abych se mohla odrazit do nebe ...
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, zamotán v nedospělosti
Komentáře (2)
Komentujících (2)