Včera večer
Anotace: bluesová písnička
potkala sem včera večer v báru vlastní osud
že by mohl existovat-neznala sem dosud
podle toho jak se tvářil bylo jasný co mě čeká
takhle hned se zamilovat ještě teďka mě to leká
usmíval se na mě a já měla sucho snad i v nosu
neměla sem vůbec možnost vytáhnout si z více losů
tenhle osud osudově byl mi prostě souzen
je to zkrátka jednoduchý nač to rozebírat dlouze
Komentáře (3)
Komentujících (3)