Anotace: .....
Taky jsem četl na vícekrát, připomíná mi mé myšlenkové pochody před usnutím :-) Stejně tak když mi v hlavě pořád dokola hraje jedna samá píseň a nejde to stopnout :-)
18.08.2012 12:32:25 | Chancer
pro mě zvláštně rozházená, něčím však chytla a tak čtu podruhý a potřetí....právo na spravedlnost....je? jaké máme právo na spravedlnost a kdo nám jej dává?...............Někdy ji potkám .pak slušně pozdravím , ukloním se a jen tiše řeknu:myslela jsem si že jsi...jen se pousměje..a odchází...pak zahlédnu jen její záda... byla tady vůbec a je? těžko říct..
11.08.2012 13:12:13 | Nút