Květy zla
Anotace: pocta Charlesi Baudelairovi, mému oblíbenému básníkovi..
Na dně hluboké propasti
kam málokdo proniknout může,
natrhám květiny zla
rulík, blín a černé růže.
Pak ke hrobu je položím,
povzdech ze rtů mi unikne,
už dlouho leží v chladné hlíně,
však jeho odkaz nezanikne.
Někde blízko sýček houká
a vítr v korunách stromů naříká,
zde leží tělo kde, však dlí
duše prokletého básníka?
Přečteno 380x
Tipy 8
Poslední tipující: mauvais-ange, Raziel PsyDearth Characith, E., Anjesis, střelkyně1
Komentáře (2)
Komentujících (2)