Anotace: <p>Čekám že napíšeš,</p> <p>hypnotizuji telefon.</p> <p>Ach,...
Čekám že napíšeš,
hypnotizuji telefon.
Ach, kdepak jseš?
Snad neodnesl tě ufon?
Napíšu ti sama,
Ahoj, jak se máš?
Teď nastává drama,
bude pokračovat rozhovor náš?
Tak proč nepokračuješ v psaní?
Mě to strašně raní,
Mám to dělat zase já?
Mě už to nebaví! ÁÁÁÁÁ!
Chci si s tebou povídat,
ale ty asi nemáš zájem.
Budeme se ještě vídat?
Na co si hrajem?