Ze vzpomínek
utkat tak koberec
létající
s mozaikou
plnou slz
krve
a smíchu
Vznášet se
nad sny
přáními a
iluzemi
Které se tříští
a dopadají
do srdcí
To mé, však
lásku donutilo
k emigraci
do Země Nezemě
A ty
jsi beze mne
jako já beze snů
bez radosti