Blbost..
Anotace: já fakt nevim...prostě nemám náladu.
Znáte ten pocit, kdy vás nic nebaví,
nevíte kolik je, čas se nezastaví.
Koukáte na datum, stejně nevíte,
trpíte sklerozou, všechno hned zaspíte..
A přitom dřív, byli jste jiní,
citlivý, hodní..a trošku líní.
Nevím ani o čem psát
a snad nemám pro koho..
Bojím se hrozně řvát,
chtěj toho mnoho..
Vím, že stojí to pěkně za prd,
tyhle ty verše a čekání na smrt.
Komentáře (2)
Komentujících (2)