zaujala mě hlavně závěrečná část básně ..a hlavně / zbraní slova místo meče/ ..to mluví za vše! Krátká báseň ..jo,taky bych chtěla umět psát krátké básně ale nejde to,tak se utápím v dlouhých vykecáních :-))Takže to obdivuji!
12.08.2012 19:09:50 | xoxoxo