Vyřknu-li lež
nechť ze mne padne tíha
Vyřknu-li pravdu
nechť trpím jak raněné zvíře
Vyřknu-li lež
nechť upadnu do ticha
Vyřknu-li pravdu
nechť umoudřím se ve své víře
Vyřknu-li lež
blížím se k normálu
Vyřknu-li pravdu
blížím se k skandálu
Vyřknu-li lež
potlesk se rozvine
Vyřknu-li pravdu
bolest mne nemine
Ptám se já Vás
proč děje se bezpráví
Ptám se já zas
kdy pravdu popraví
Pravda není populární, ale člověk bojující za pravdu má často úctu sám k sobě..a druzí k němu (i když se to bojí říct)
22.12.2012 11:06:33 | Robin Marnolli
Pravda již popravena byla, neb, stejně jako láska, před 23 lety nezvítězila, jak si kdosi přál. Zase už se holt dostává za pravdu po hubě.
13.08.2012 04:24:37 | Kropydlína Škopounová
lež se rovná pravdě pokud pomineme tok času
12.08.2012 14:36:31 | CCGREE