Krásná a hluboká báseň ;-)
Prosím, neříkej, že jsi nebásník, Ty jsi pro mně BÁSNÍK. Nemyslím tím cosi oficiálního, na co si hraje svět... myslím tím člověka, který umí psát o citech, o tom, co skrývá jeho srdce... Já jen doufám, že mi rozumíš...
Díky za návštěvy ;-)
20.01.2007 23:05:00 | Levandule