Každá věta má dvě části,
pak záleží na přednosti.
Temný anděl na jedné lodi,
záblesk naděje v podpalubí,
někdo se stím rád chlubí,
se svou rozhodností,
že cesty přemostí...
Spojí je v jednu cestu života,
pro někoho to bude novota.
Dva protiklady ve spojení,
nic záludného na tom není,
přijdeš si z prvu jako ve vězení.
Na změnu si zvyknete,
záleží na vás co na to řeknete.
Život není jen černý a bílý,
trable budou jsou a byly.
Jak se stím vyrovnat to je jen na vás
stačí zakřičet pořádně nahlas:
Jak rádi žijete a trabe vy se mějte!!!
A s chutí jim zamávejte...