na můj vkus
by to chtělo
trochu rozvézt
nebo aspoň
tro
šičku
18.08.2012 08:28:56 | Gregy
v tomto případu jsem měl opravdu pocit že míň je víc. Bo často se setkávám s rozmělněním myšlenky(u sebe) a jistá instantní forma mi v tu chvíli přišla ok.Děkuji za koment!
19.08.2012 23:53:00 | had
Instantní forma. Děkuji za nový básnický termín.
Trochu zalít svýma emocema a vykvete další báseň.
To je dobrý.
M
20.08.2012 22:46:50 | Gregy
díky:) ano taky mě překvapila jak je myšlenková:) a i formou je pro mne netradiční , čistá pětislabičná...
15.08.2012 12:56:09 | had