Políbení
*********
Byla krásná chvíle s tebou
byla krásná čím dál víc
jdeme spolu,moje milá
tam k záhonu slunečnic.
A jako ta slunečnice
co se k slunci sklání
tak si polož,moje milá,
hlavu do mých dlaní.
Sedneme si před záhonem
do vysoké trávy,
slunečnice se nám smějí
nebo nás tak zdraví?
„Jako my se k sobě tulí
jim se to snad líbí,
jako my se objímají
asi se políbí“.
Tak to si o nás myslely
ty dvě slunečnice
tak pro jejich potěšení
pus si dáme více.
Slunečnice se otočí
nebudou prý šmírovat,
kvůli nám to ovšem není.
Slunce začalo zapadat.
Tak ještě pár políbení
pro slunečnic rozloučení
a pro naše potěšení
to poslední
políbení.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,