mám skoro stejně
vlasů
jako tenkrát
a už nejsem popelka
pro tebe
měsíc je modrej
bluesovej
a bez strun
hraje jen jeden tón
kolem ohně se netančí
zestárli jsme
zlozvyky žerou nás od hlavy
mám skoro stejně vlasů
jako tenkrát
a ještě nešediví
ještě jsem ve hře
Ono je to o ničem.
A to nic žijeme denně.
Zažrané do nás.
Skoro bez emocí.
Skoro?
Děkuji.
18.08.2012 08:20:02 | Gregy
když nic nebolí,je dobře a ještě se to fajn čte:)
17.08.2012 07:49:32 | kočkopes