nádherný mraky nasáklý vodou
a život zhluboka
dýchat jak kdysi
černí a bílí ptáci
spolu
na jednom poli
ztvrdly nám ruce
a srdce změkla
z obou stran moře
jiné dny
………………………………………………………………
pro koho sis rozpustila vlasy
jezinko
doma je nosíš učesané
a bílé šaty k tomu
dálky berou oči
a za srdce
doma se zapomínáš dívat na mraky
………………………………………………………………
tohle neznám…
…mravenčení
procházet se…
v cizí košili
…divně voní
druhý má černé oči
horko na hrudi
a kolem rtů podobá se třetímu
a přece se bojím vyjít z domu
protože moje doma
má bezpečnou náruč
První je krásná ,i když ta připomínka o hovorovém a spisovném už padla. Ostatní jsou taky moc hezké.
17.08.2012 07:48:13 | kočkopes
A my tady doma jsme se zapomněli dívat na mraky... Po tom tvém sugestivním připomenutí ti to Skotsko závidím ještě 3x víc...
Ale máš to krásný :)
16.08.2012 17:26:05 | prostějanek