Anotace: Zoufalá prázdnota... tolik mi chybíš (tolik tě potřebuju), A.
Už ani vínem nemůžu se opít
jen kapku tebe
najít na rtech
naposledy ztratit hlavu
...
Cizí city před prázdnotou nezachrání
jen kapku tebe
vstříknout do žil
a třeba umřít na otravu
...
(s) tebou