Planeta
Než výjde hvězda,
počkám se schoulím,
pod studenou nocí,
bezesná tíže,
v podkolemní jamce,
zvrácená je kůže,
pod lícní kostí,
v odlesku noci,
pod tím vším,
v třpytivém nebi,
ztrácím se má paní.
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Rootness
Komentáře (0)