PRÁZDNINY KONČÍ
Anotace: K zamyšlení především rodičům i jejich ratolestem.
Co dělá
naše dítě
školou povinné
Jak se má
o prázdninách
Žije ve snách
Už se nudí
nebo ještě ne
Co dělá?
Hraje si
jako jiné děti
každý den
S jedinou hračkou
s mobilem
Proč čtení
není povinné
Nečteme
Kdo je na vině
Selhal průzkum
věda – nevíme
Nečteme - bráníme se vzdělání
Četba rozvíjí obrazotvornost
tvoří slovních zásob hojnost
Tříbí se problém gramatika
Učí myslet – jako matematika
Zvyšuje všeobecné vědomosti
Nevědět je trapné až k zlosti
Číst i vleže - nic tomu nebrání
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Blanche Lebalegie
Komentáře (1)
Komentujících (1)