Na to,že Ti je 14 let je to povedené,to já v tom věku jsem leda
zvládla napsat si jméno kluka na penál :-))
17.08.2012 12:08:27 | Kett
tuto básničku bych předělal celou. Máš tam zbytečně dva otazníky, to básně ruší.Jednoduché rýmy, až dětsky poskládané. Taky jsem narazil na prvopisné hrubky a celkově to není dobré.
17.08.2012 11:39:28 | kočkopes