Proč?
Jedno slovo
skrývá bolest
skrytý strach
Proč?
Zas mi teče do bot
snažím se zas dolézt
přelést svůj krach
Proč?
Odpověď nenacházím
bloudím v představách
ztracená v sobě samé
Proč?
Letargii doprovázím
láska mi chutnat přestává
a pravda? ta jen klame
Chválím sdělnost a jednoduchost. Škoda obyčejných rýmů, možná i rýmování.
Děkuji.
19.08.2012 07:23:54 | Gregy