o nebytí
nesedim naproti tobě
nedívám se ti do oči
tvá mrknutí ti nepočítám
úsměvy
dotyky
neodmitám
pod stolem tajně
tvou ruku nehladim
kafe ti nesladím
nevím zda dolít sklenku vínem
nečekám na slova
na křehká znamení
vůbec se nesnažím
být tvým stínem
nejsem tam kde ty
nejsi tam kde já
nejsme spolu
spolu jsme
jen každý jinde
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Kirsten, hanele m., Kropydlína Škopounová, Sarah
Komentáře (2)
Komentujících (2)