v korunách zkamenělých stromů
tísní se srdce moje
volá o pomoc to tvoje
a tiše bije na poplach
...tiše
již nemá sil
tak tiše...
a zhasla i ta poslední svíce
kamenné větve bodají
zítřky se zpět vrátit nedají
odcházím, docela tiše
Křehké verše, jenž místy tnou do živého.City v trní, soužení namísto souznění s milovanou bytostí...
07.11.2012 22:29:19 | kudlankaW
tísní se srdce moje
volá o pomoc to tvoje
a tiše bije na poplach
.velmi,velmi pěkně ;-)
19.08.2012 07:47:35 | zamotán v nedospělosti