Anotace: .
kapky rosy stékají
po hlemýždí mysli
v prastaré havraní písni
skrytá paměť dálek
odhalená víra zlatohlávek
letí kometa nocí
spálíme všechny mosty
v záři poledního měsíce
zklamáni důvěrou velice
utopíme se v rybníce
plném zeleného žabince
třeba se s námi uvolní stavidla...
08.11.2012 11:40:34 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?