jsem pouští i oázou tvých citů
sklad hlubokých vrásek
diář zapomenutých lásek
odvrácená strana měsíce
trpaslík co tváří se velice
schovaný pod muchomůrkou
pod muchomůrkou červenou
stanu se tvojí ozvěnou
Líbí se mi, hezky poskládané jednoduché rýmy a tvoří pak celkově hezký obraz...***
24.08.2012 20:05:40 | srozumeni
pěkné, možná až moc důrazu na rýmy, měsíce-velice máš i v předešlé básni
20.08.2012 21:53:25 | Black Sardinian