Anotace: ..
Další den prežít
bez újmy
na duši
Další den snít
a snění
si zakazovat
Další den přežít
a vnímat tu minulost
předešlých snů
Fajne
22.12.2012 11:01:00 | Robin Marnolli
Je to emotivní. Dobré.
07.09.2012 09:49:53 | TeruKurosaki
Hezké, i když trochu depresivní mi to připadá. Ale asi to znám...***
25.08.2012 10:18:03 | srozumeni
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?