Nie mogę mówić Polskiej,
ale patrzę na ciebie uśmiecham kochanie!
Tak usměj se taky a nebudem už snít
nač snění pro nás dva?
Iskry w oczach,
duszy w smutku
Šeptám do tmy
nelogická slova
Gorąca noc,
chłodny dotyk
Vpomínky splynou
v zapomnění
Jo. polština je super jazyk, ale s mou omezenou znalostí to zatím nedám:-)
22.12.2012 10:59:07 | Robin Marnolli