Priznam se,ze ani neznam vsechna ta cizi slova,presto se mi basen velmi libi,ma krasnou atmosferu...***
21.08.2012 07:58:51 | srozumeni
Tahle tvá báseň sama dýchá a nádherný použití slov teda!Krásný obraty a nejvíc mě chytila tato část:
Zhluboka nadechly uliční platany
Vlakům to určilo směry nové
Colmarem neslo se Vzkázání od ženy
Do očí klonění katalpové
*
Letními konci tu setkání nad Prahou
padl mi Tvůj do nitra třpyt
Vějíři pocitů, svázaní odvahou
Harimau. Z Jávy karambit
za to jednoznačně plnej počet bodou :-)
20.08.2012 19:48:18 | xoxoxo
zatnul se do žil, svalů a konečně
potichu váhavě v srdce vnořil
ostří, a bolel ten jeho řez po sečně
Lehounce nocí se rozhovořil.
joo.... líbí :)
20.08.2012 10:53:31 | Noc17