" krvavé srdce jako styl
city do morku kosti obnažené
s bolavou hlavou na podnosu "
Tak proč? ..že se to tak stalo.., ale stává se to tak asi dost často..
20.02.2017 22:29:09 | Jin&Jang
Černobarevný motýl..hm,tak to je hezký.Takže ten začátek se mě líbí moc asi nejvíc z celé básně.Kazilo mě to trošičku jen to opakování /pro/ ale je to tvoje báseň a tvé pocity takže na mě nehleď,jsou to tvoje obrazy které měníš ve slova..a musím říct že jsem tě počase zase ráda navštívila a četla :-) Takže přeji hodně inspirace!
20.08.2012 19:43:17 | xoxoxo