Žít
Anotace: krásné bytí světa když slunce se usmívá, ne nemyslet na stmívání léta, poznámí je daleko a má duše je šťastná i unavená
budoucnost nelze plánovat
jen věřit, že co se má udít
v dobrém stane se
vše zlé Bůh odnese
plánování a snaha
práce jde ztuha
správná rozhodnutí mnohdy nevidím
jen špatná poznám
důsledky těch mnohých chyb
co by se mi chtělo, asi žít...
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)