Anotace: Pod vůní, pod vším..
Vzhledem k metaforám jsi ode dneška v oblíbených (a nevztekej se...můžeš si za to sama)
jak už bylo řečeno, chtělo by to více nechat vytrysknout pocit.
ale pěkný.
RM.
20.12.2012 23:06:00 | Robin Marnolli
Myslím,že pocit ještě potřebuje čas..
Děkuji za kritiku,já nevím asi si dupnu nohou!
23.12.2012 21:27:48 | PrinceznaHeliovýchbalonků
Je to zajímavé čtení. Dobrá slovní zásoba. Jen se mi zdá, že báseň popisuje, ale nesděluje. Kde jsou emoce? Pak přijde skutečná síla sdělení.
Jinak bych nahradil "šahá" za "sahá".
Tedy jestli o komentář stojíš...
M.
22.08.2012 10:22:55 | Gregy
Emoce je jedno velké téma.Dlouhodobě na tom pracuji..A bojuji stím. Jeto jednoduché a složité zároveň. Každopádně jsem vděčná,za jakýkoliv názor či kritiku.
Děkuji
L.
22.08.2012 23:15:25 | PrinceznaHeliovýchbalonků