Dnešní romantika
Anotace: Cp příjde po mobilech? Myšlenkové přenášeče?
Vyznat lásku v dnešní době,
není vůbec těžký.
Na to stačí za pár kaček,
poslat esemesky.
Pak se svoji kočky zeptám,
co to měla s Tomem?
Ona klidně odepíše,
sorry, no comment.
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)