Na čele máš vrásky,
pár drobných po kapsách.
A jizvy, starý lásky
ty dávno odnes čas.
Přátel jenom hrst
a kupu vzpomínek.
Snad ještě v té tvé duši,
nevyhas plamínek.
Horší se ti zrak,
A krátí se ti krok.
Noční můrou, je pro tebe
i každičký rok.
Neslouží ti sluch,
A marně vzpomínáš.
Když si byl ještě kluk
A svět byl jenom náš.
A přes všechnu tu bolest,
A různé neduhy.
Si pořád stejný sobec,
Co nezná pomluvy.
Až mě jednou potkáš,
a zeptáš se co dál.
Řeknu ti jen směle,
to TY ses toho bál.
Holky, já vám věřím! Když se vy dvě dáte dohromady, BUDE to skvělé!
ST* jako potvrzení.
07.09.2012 13:36:16 | Zasr. romantik