Neviem...
Anotace: len číham,čo z toho vylezie...
Stále som na hladine
dvere ešte dokážem otvoriť
poznám aj život pod hladinou
viem dvere aj zavrieť
Obloha môže byť jasná
a moja myseľ zamračená
zem pod nohami mi pláva
sny mi ožívajú
Začínam cítiť,
na čo som dávno zabudol
a neviem,čo so sebou
keď ma v spánku láskaš
Odpustíš mi?
Či už som zhorel...
Stále žijem,
vedľa TEBA...
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jiparo, hanele m., Markéta Hl.
Komentáře (0)