Kočka kartografická
Otevřeš-li v Googlu View Street
naši kočku můžeš spatřit
Jak tam na balkóně sedí
do kamery moudře hledí
Kartografie je věda
Naší kočce spát to nedá
Vousy měří souřadnice
soustředí se víc a více
Tahle mapy - samé kdyby
Myší díry - ty tam chybí
Zaneste tam myší stezky
Pak to bude teprv hezký!
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Písnička...
Komentáře (3)
Komentujících (3)