Tichem..
.
Dlouho vnímala člověka
a přála si
aby byl básník
takový kdo vysloví své city tichem
Přála si
aby byla básnířka
taková...
... a našla pro ně jména
Originální
Jedinečná v čase v prostoru přesahující chápání
oslovila růži
.
Růže, smí mít vůně duši?
Růže, smí
Růže, smí mít duše...
vůni a slova? Růže...
* v dimenzi života poznala
* to jiné ticho
* před bouří
* když houstne vzduch a tíha
* kterou žádní andělé neunesou
A malé přání je rozměr v představách...
co je život? duhová ozvěna na níž je zrnko písku
kapka deště
rosa na zeleném lístečku..
pro štěstí..
období mezi životy
jaro..
kde bychom možná chtěli zůstat..
a přinášet dary nepopsatelných krás z rozechvělých
osvěžení pro příští nádechy
poezii v nepatrné existenci
smích unášející stín
a trn když dlouhost hvězd přimhouří ti oči
říkám si
to se mi nemůže stát
a život? je most
na němž se domy nestaví
můžeš procházet
najít něco z té vůně volnosti
potkat na mostě básnířku básníka
srdce jak jít..
srdcem, jak jít?
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: Petbab, Kett, Romana Šamanka Ladyloba, lexus
Komentáře (2)
Komentujících (2)