Anotace: dál jde čas
Ozvěna rozpíná ta křídla,v tichosti loupí ozvěny
schází tu slova,i proměny
potkáváš nahou krasku
ta co nenosí v srdci lásku
jen pozoruješ potají
myšlenky co roztají
jen cítí se jako král
mlčí v něm jen hlas
jen dál jde čas
a jde dál...
A jde dál....