"Snáře"
Rudé oči,
Opuchlé tváře,
Od vzteku i
Pláče.
Škrtám položky už
Dosti potrhaného „snáře“.
Oheň v krbu
Už pomalu spí.
Probudím ho stránkami
Plné nadějí.
Tak rychle vzplanou
Moje sny.
A s nimi končí
I šťastné dny.
A proto
Spoutaná chtíčem,
Plazím se za
Svým klíčem
Svobody.
Jak marné…
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: Dračičák, V.N.Losinský, Sarah, Gregy, Rootness
Komentáře (1)
Komentujících (1)