názef neznam
Anotace: Někomu nemůžu nastavit nazornou náladu.nabízím návod na nároky nevděku nezbytnosti.
osvoj si umění úsporných pohybů
okolo oblastí
ochotných k žití
obal se náladou
omámen návnadou
rozkošným pocitem
vášnivých sítí
opař se osměl vyfénuj
povař své hodnoty v touze
nečekej netrap se nezoufej
snaž se o smíření
POUZE
pokus se postavit
pomocnou podpěru
povaze posledních přání
pomalu pospíchej
pochopit podstatu
provazů popsaných
prý se tu sklání
nečekej nepřijdou
nechtěné
neznámé nálady nocí
něco je na oko neměnné
nalezni náhodný pocit
dlužíš dni dobroty
dosáhni do snů
dopřej si dlouhý dech
dosaď do doufáni
důmysl doznání
děravý díl ten si nech
vynechej výboje výstřelů
vysaď víc vrozených vůni
vulkány vyvrhnou veliké valouny
ve vlnách vnady tvé trůní
myslet si můžeš možná míň
možnosti mnohdy mlží
mrákoty malátnost moku míň
mraků moc mysl tvou plní
ukončit
uzavřít
utrhnout
uzávěr
ucpat
ups
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Lenka Krásnodvorská, Noc17
Komentáře (4)
Komentujících (2)